Básník..
Anotace: reakce na básničku od přítele...
Ptáš se, jestli i já rýmy znám?
Kdo ví, snad ty sám?
Když samota nejlepším přítelem je mým,
Pak pod ruce mi nejlepší jde rým.
A když smutné srdce krvácí,
Ani tehdy se básně neztrácí.
Však když štěstí a radost mě provází,
slova rýmů mi rychle dochází.
Komentáře (0)