Anotace: ...ve smutku vyjíždějí...
Hm. Od minulého díla celkem plus. Sice je zde volný rým, ale je to k zamyšlení. Máš zřejmě zvláštní dar, že se člověk nad tvým dílem musí zamyslet. Pokud nechceš již psát básně veršované. Zůstaň u hlubokých myšlenek. Palec nahoru a drže se.
S úctou,
Leedram...
30.07.2011 21:15:00 | Leedram