Máš to opravdu dobrý, jen ty neóny mi až moc - spolu s názvem - evokují Hraběte. Chápu, že mi asi řkeneš, že to byl účel. Podle mě by to byla dobrá pocta - pokud byla zamýšlena - i bez neónů.
01.08.2011 22:19:00 | inhalium
Jen v mých očích
budeš stát za počkání
a jen pro mě budeš
navždy vonět
směsí pouličního
deště
za tohle bych dala 1000 ST....to je skvost...ten závěr řeže....ale láska nikdy neumírá :)....moc se Ti povedla!!
01.08.2011 21:48:00 | Noc17