rvačky v hospodě,dobrý,ale už néééé,sem z nového boru,kde ty týpci v hospodě rosekali lidi těma mačetama,o víkendu se v našem městě koná pochod po náměstí proti romské menšině,takže zase budem ve zprávách,jestli bude nějaká sračka.
11.08.2011 17:52:00 | ECHO PARAZIT