Mezi břehy Ty a já
Anotace: večer s malinovým džusem, vínem a reakcemi
Pohoda
začíná a končí
hranicemi mé tolerance
… o tom by mohli červotoči
mých mozkových buněk
vyprávět…
Někdy je hluboká
jako moře
a někdy se dusím
v tenkém praménku
z vodovodního kohoutku
Lekníny střídá
umrtvující chlór
Rány dveří zase ztichnou
I bez mých otisků
Hranice našich světů
by mohly vyprávět…
… a z kliky voní další touha …
Přečteno 431x
Tipy 28
Poslední tipující: mkinka, Boscai, G.P., Severka, hašlerka, jedam, zelená víla, Aťan, Juan Francesco de Faro, la loba, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)