Anotace: Včera jsem byl na svatbě vnučky. Krom jiných básniček jsem přidal i tuhle.
Gratuluji a přeji vnoučátka šikulky :-), no a jede se dál:-)
18.08.2011 18:56:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Gratuluji a přeji mnoho radosti a štěstí, Psavče :-)
16.08.2011 23:11:00 | Chancer
Ach Psavečku, to je prostě úžasné a nádherné, garutuluju!!!! Slza smutku, střídá slza dojetí. ST!*** a pusa na tvář s potřesením ruky, nechť ode mně k Tobě a Tvé rodině doletí.
14.08.2011 17:18:00 | NikitaNikaT.