Volba
.
Když čin netíží ambice
a z mála vznikne nejvíce
pak úsměv vrásky poskládá
a tvář se skví jak za mlada
Když svět se vidí zrakem díků
a vděk se vpéká do bochníků
pak není důvod dál se bát
když jakej jsi, tak máš se rád
Když se smutku zavřou vrata
a v palouky se změní blata
pak s moudrostí se skloubí
že štěstí je věc volby
.
Přečteno 624x
Tipy 56
Poslední tipující: Kyška, Quigleika, Azure angel, Kars, střelkyně1, teď už nikdo, Mbonita, WAYWARD, ECHO PARAZIT, zvířenka, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)