V ateliérech
Anotace: nesundavej kalhoty, když brod je blízko
Kolik mám v zápěstí
vosích hnízd
Právě protékají:
10011011
pavoučí náhrážky
za tvoje oči z bazaru
na polici vedle slov
láska a pravda
která už nikdy
nepoužiju.
Zavěšen v oslích životech
škrtám nízko plynoucí
mraky
a šílený smích lahví na tapetách
vnímám jen v hrubých obrysech.
Hádám že už nikdy
neosedlám záda
morbidní víly.
Cvakají zuby cherubínů
a barvy tečou naprázdno
zelená oranžová modrá
modrá
prsty nahého alchymisty
mlátí do sololitu.
Přečteno 427x
Tipy 19
Poslední tipující: Helena Sládková, Víla, ewon, CULIKATÁ, labuť, Lota, Kubino 2, zenge, 6thSun, Bernadette, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)