Úsměv princezny
Mám Tvoje oči
a úsměv princezny
Prý,když jsem byla malá
čekala jsem Tě u cesty...
Tvá náruč rytířská
byla pro mě zeď
Každá malá bolístka
se rozpustila hned...
Teď už jsem velká holka...Tati
a na pohádky moc nevěřím
Když nocí padají hvězdy
otáčím se ke dveřím...
Ty se ale nevrátíš
to já dávno vím
Nikdy v sobě neztratíš
co jen Ty...Táta ví...
úsměv princezny...
http://www.youtube.com/watch?v=XkXeb2UA3zc
Přečteno 361x
Tipy 37
Poslední tipující: NikitaNikaT., hatlapatla, Marcone, Kars, WAYWARD, Žqáry, casla, Zasr. romantik, Jiná, Linzerka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)