SÝRY
Anotace: Dnes výjimečně něco výživného!
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Nabídka nemá hranic
Vybírej a je ti nanic
Sýry zrající, polotuhé
chutnější než ty druhé
Strojově formované
ručně deformované
Výsledek k zlosti nutí
oba jsou stejné chuti
Údajně král sýrů
Tak jsem se ptal:
Tedy asi ementál?
Ani za optání nestál
Neměl žádnou díru
V sýru najdeš sílu
nabídka jen pět druhů
(však šly nám k duhu)
pravila kdysi reklama
jako dnes, klamavá
Tak nevím, co mám
a co koupit nemám
Sýrů je plný krám
Jak stojím a sám
chuť mám na salám
Komentáře (0)