Když už mluvíš o pogu, připomíná mi to tričko kámoše, který na něm měl natisknuté kroky :D
Ale takové zombie pogo, to je taky něco :D
19.09.2011 20:26:00 | Leedram
Tak to je hodně pěkné :o)
Zrovna mi to připoměla jeden rozhovor, co jsem vedla se spolužáky na naší školní "disko-šou" (kde mi mimo jiné zahráli od Korpikláánů Vodku :D) : "Hele Tebe baví diskotéka??" "Ne, protože je od slova disko.." "A na jakou bys teda chtěla chodit?" "Tak to nevim, ale mám ráda diskotéku od slova metal.."
No, když už se dá tancovat i na punk, tak proč ne třeba Arch enemy, či Nightwish :o)
04.09.2011 17:46:00 | Leedram