Anotace: Dada - Tuto "báseň" chápejte jako zdravotnickou osvětu. U nás v HK v těchto vedrech neustále houkají sanitky...
Nevysvětlovat jí nic, leda krejčímu doporučit, ať jehlu v tomhle vedru vůbec nebere do ruky, ať se na ni vybodne a nepíchá s ní.
28.08.2011 17:52:00 | Jezolík Hemikarín - úblabánský krucierta
V dnešní době,kdy jest možno velblouda uchem jehly provést...i taková dílka mohou přinést osvěžení v takovém parném dni...:-)))
26.08.2011 15:14:00 | střelkyně1
Hele a co kupka sena? Mohla by se tam zašít,aby ji samitky nevyčmuchaly:-))
26.08.2011 10:43:00 | zvířenka
Mohla by dostat infarkt a nevěděla by, jestli to má z vedra nebo z píchání...! Doktor by pak nevěděl, co jí má zakázat! |:-)
25.08.2011 23:46:00 | Špáďa