NADĚJE
Anotace: Naděje - jeden z pilířů života.
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Po plačtivém dnu
v duši chladné noci
k ránu se rozední
Víčka k probuzení zvednu
uniknu zlým snům z moci
Slunce tisíci pažemi
s laskavou a něžnou
náručí sevře Zemi
i nás všechny v ní
Budu zas bdělý s ní
Svou láskou, cílem snažení
královnou i kněžnou
Přijde naděje novým dnem?
Snad i pohoda a odpuštění
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Lorraine, jitka.svobodova, Elisha, CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (0)