NEMOC SI NEVYBÍRÁ
Anotace: Nemoc ne, ale poplatky ano!
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Nemoc si moc nevybírá
Naše babička ochořela.
Už teplotou hoří celá.
Chodit nemůže, ulehá na lože.
Vzdychá a volá "ach Bože!"
Sáhla hluboko do kapsáře
v lékárně, stejně i u lékaře.
Teď těžce polyká antibiotika.
Smrká až jí v očích bliká,
kašel jí dusí, v hlavě tiká.
Brzy zas bude jako štika
Komentáře (0)