Nechutná jistota
Víš, že je ti kdykoliv
k dispozici,
začíná se z toho stávat
(zlo)zvyk.
Vaše dvě těla
v groteskně
teskné kompozici.
Vlastně na ní
není vůbec nic,
ale chceš přebít
ten pocit prázdnoty,
tak jdeš za ní,
předtím se notně zpiješ
do němoty.
Ale proč ona?
Proč slečna nechutná?
Chápeš to aspoň ty..?
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, kaaamiiii, CULIKATÁ, Mbonita, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)