...sem si mohl myslet, že je Romantik vožral. Nechápu, proč jsme v chlastu až druzí po Moldávii... :)
tatata - tá... ggg es - už jsem si vzpomněl na pátou od Alzheimera:
http://www.youtube.com/watch?v=M713BzAvtMQ
01.09.2011 21:48:00 | Aťan
voni věděli proč...prožít život s jakoustakous ctí je totiž to nejtěžší v...ehm...životě! :-)
01.09.2011 21:16:00 | 6thSun
U mne taky byli. Tak se tady zlili, že netrefili domů. Proto to na světě tak blbě vypadá. Bůh je dole a Ďábel to řídí shora!
01.09.2011 21:12:00 | Zasr. romantik