VERŠOVANÁ ZAMYŠLENÍ 4
Anotace: Snad pro potěšení pobavení, to je smysl dění.
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
SLZY RADOSTI
Nesmutním
Jen dojem
budím tím
že slzím
ale dojetím
VYZNÁNÍ
Tajně miluji vás
i vaše oči šedé
Co chtěl bych nejvíce?
Jen to vaše tělo bledé
Do hrobu mne dožene
Vaše věčné - „že né!“
VYZNÁNÍ 2
Jsem rád, že tě mám
Živou i vysněnou
Že jsi mou ženou
Krásný lásky chrám
NEMOCNÉ SRDCE?
Láskou přetlak srdce
Měření tlaku a tepu
zaměstnává obě ruce
Světe, plný nevděku
Nevím, co teď s tím
je mně do breku
FOTO
Zamiloval jsem se
Do krásné tvářičky
I zuby jako perličky
O ruku žádám
skoro už
když prozřel jsem
Krása je retuš
Nečekaná proměna
Nebyla to ani žena
ale muž!
Pane Bože dej
ať to není „gej“!
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
Komentáře (0)