=* =*
Mám ráda nebe, květ,
Miluju Tebe, jsi můj svět.
Střed mého vesmíru,
kde je lásky nad míru.
Toužím po tvém objetí,
jak květ na opilení.
Sobíka mám u sebe
a myslím na Tebe!
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: Leedram, Antikrist
Komentáře (2)
Komentujících (2)