Čas čekání
Anotace: nevím co k tomu víc říct ta slova mluví za vše...
Schovávám za svíčky svou tvář,
marně popoháním kalendář,
čas však stále stejně běží,
než dojdeš do města se stovkou věží.
Tvá slova z dálky hřejí,
já ohlížím se po naději,
která nám schová krásné chvíle,
občas se chová rozpustile.
A moje touha po tvém těle,
těžko by mohla neznít skvěle,
tvá náruč hebkou lásku dává,
a v dalších dnech je vášeň hravá.
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: E.T.Jane, Donne, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)