OTUŽÍLEC
Anotace: jedna v nářečí. (MS)
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Voda má enem třinác stupňú
aj tak do ní hupnu
Dívám sa, mám husí kožu
Z teho aj infarkt dostat možu
Zimú sa ňe hlava točí
snáď voda, teče z očí
Nic sa šak neděje
toto jisto zahřeje
Vzpomjenka na tropické noci
o dovolenéj, letos v Soči
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, CULIKATÁ, E.T.Jane
Komentáře (0)