prázdný kelímek od malinovky
vlaky odjíždějí a přijíždějí
tak nějak míjí mě a můj život
choulím se do šátku a je mi zima
na srdci
lidí zírají na černou holku
oděnou v smutku
a odvracejí oči protože nechtějí znát
pravdu
je mi zima, ruka s tužkou zkřehla v led
konec černé dívky
moje smrt přijede přesně v pět.
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Nevratný obal, Terulienka, Kristine Clary-Aldringen, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)