NEPTÁŠ SE
Tak sebejistě jako blesk
udeříš
bereš
a neptáš se
jestli je mi smutno
když hrají tu naši
jestli tenhle slzavý stesk
pochopíš
zasteleš
a neptáš se
jestli je mi smutno
když slova tvé čas odnáší
na rtech úsměv a lesk
působíš
zas ta lež
a neptáš se
jestli je mi smutno
když pošťák papíry k rozvodu přináší
je to jako třesk
nevidíš
jdeš
a neptáš se
jestli je bylo mi smutno
žít v dokonalé blamáži.
Přečteno 365x
Tipy 26
Poslední tipující: Jin&Jang, Vanilková Ninja, Jiná, zelená víla, CULIKATÁ, la loba, modrá..., labuť, Psavec, kaaamiiii, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)