ZTRACENEC?
Anotace: Co i život prodlužuje.
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Každé sousto chutná jako doušek pelyňku
Jsi dospělý a v nouzi přece voláš maminku
Černý havran krouží nad hlavami ztracených
Špatný symbol party veselých kumpánů
Člověče bez humoru, stojíš v řadě bezbožných
chceš krev Kristovu a piješ víno ze džbánu
Marně se skrýváš do obřadů a řad pobožných
Věda stále cosi kuje
Zas nový poznatek tu je
Smích i život prodlužuje
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)