Anotace: Z koketovania so sylabotonickým systémom na hodinu slovenčiny vznikli verše s daktylskou tendenciou a myšlienkou,ktorou som zhliadla hodnou zverejnenia (posledné nechávam na zvážení čitateľa)
Škoda,že komentáre od tajuplného J sh' T r' k sa stávajú rovnako záhadnými aj svojím obsahom.Aspoň takto sa pýtam (a zrejme naivne dúfam,že mi niekedy bude odpovedané :) ) čo doluuvedený odkaz znamená?
Ďakujem za odpoveď,návštevu,aj tip :)
16.09.2011 20:09:00 | Terulienka
Tenhle týden jsem strávil na Slovensku, takže je to příjemná ozvěna :-) Ale Slovensky ještě pořád neumím, ne tak, jak bych chtěl :-D
16.09.2011 15:41:00 | Chancer