Anotace: Když zamete věž hořící svící srdce vinu..
Děkuji Vám moc za komentáře. Dříve jsem byla samá interpunkce. Teď je vše fuč. Asi by to chtělo zlatou střední cestu. Občas mi srdce bouchá arytmicky, to je fakt. Moc díky a dobrou noc přeji.
15.09.2011 23:19:00 | Magdalena Křenková
Krásna,v poslednom verši mi niečo rytmicky nesedí,čo nič neuberá na čarovnosti metafor.Pred očami mi nakreslila obrazy chalúpky,oblohy plnej blikajúcich hviezd,vône lesa a zarosenej trávy.Silne obrazová :)
15.09.2011 22:33:00 | Terulienka