Opilci řvou z lavičky

Opilci řvou z lavičky

Anotace: Ou jak mně je ...

Opilci řvou z lavičky
úzkost pod víčky
ou
pod víčky

nadávka jedna za druhou
sítem paprsků mraky jdou
ou
mraky jdou

sotva kdo tuší
moji duši
neznámý host kruší

ó Pane
jabloň se chvěje
Ty víš jak mně je
ou
jak mně je
Autor Magdalena Křenková, 17.09.2011
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: M3rryMarta Valenová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí