Loď jménem Bára

Loď jménem Bára

Anotace: Báře

V zajetí osudu,
na loďce jménem Bára.
Pár smradlavých pobudů,
jimž srdce léta hárá.

V zajetí vln,
v hlubinách oceánů,
klidně se vlň,
a usni...někdy k ránu.

Spoutáni řetězy slov,
plujeme po hladině z lží,
Dolů nás táhne kov,
a nad vodou Bára drží.

Jen plujte dál,
shizofrenici dnešní doby.
Dnes každý může být král,
a přesto šašek,
dvě jména,
dva názvy,
jedné a též osoby.

Tak plujem dál,
a bára nás něžně houpá,
nesnáší klam,
a ryba?
Na slovo skoupá.

Jednou stáhnou nás hloub,
řetězy lži a klamu,
tehdy bude se Bára smát,
a spát....?
Pujde až někdy k ránu.
Autor Atilla, 17.09.2011
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Dona Quixote, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by....

26.10.2011 14:08:59 | Atilla

Bára musí mít radost! :)

25.10.2011 20:57:35 | Dona Quixote

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí