Lady Hawk
jastřabím
oči mi zlátnou
a po mých polibcích
tvá ústa rudě rozjitřená
jastřabím
vzpomínku matnou
mám ruce perutě
s rolničkou den
a v noci žena
čekám dvě světla
na obloze
pod nebem křičím
přeuboze
jastřabím
spáry se zatnou
a místo dotyků
jen hloubka srdce obnažená
Přečteno 754x
Tipy 15
Poslední tipující: Frr, Pelican, Loveless, Donne, CULIKATÁ, Dota Slunská, labuť, Jana M., Rejha, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)