Anotace: Ne, ty nemůžeš být můj otec! Nemůžeš být můj příbuzný! Nejsi nic! Pro mě už ne!
S dětma to je těžký a s dospělejma také:-).Moje mamka kůli tátovi přišla o život a horší věc mě už asi nepotká.Držím palce a přeji hodně síly.
10.10.2011 20:51:00 | Jeněcovevzduchukrásného
milá a šikovná poezie
23.09.2011 20:42:00 | tenflipskáj dysfunkt
Díky za podporu, ale u mě je to bohužel trochu složitější! :( Ale přesto děkuji! :)
20.09.2011 19:30:00 | Matty_D
Možná se ještě usmíříte během života se vztahy v rodině mnění...někdy děti musí být k rodičům tolerantní...Mě v tvém věku strašně vadilo omezování a nesmyslné příkazy ale bohužel naši pořád opakovali větu-dokud tě živíme blabla -určitě to znáš...no a teď se tomu smějeme i když s mámou mám problém pořád...
20.09.2011 16:46:00 | la loba
Hele, tak to je víc než zajímavý, nečekala bych to. Neokoukané rýmy a pointa taky více než zajímavá.
Matty, není to ale jen chvilkový pocit? A ikdyby, při chvilkových pocitech jsou básně hezčí.
Takže STéčko je zasloužené :o)
Lee
19.09.2011 21:01:00 | Leedram