U muk božích na kalužích
Anotace: Když se cesty rozcházejí
U muk božích na kalužích
hrají si děti se zrcátky
zima už se neudrží
nad hlavami táhnou obři
k Sedlaticím
v družném rozhovoru
sedaly jsme spolu
soukaly nit příštích dnů
jeřabiny prudce kvetly
slévaly se do bobulí
rudých
opustilas vesnici
opustilas básnění
pořád chodím po zemi
se starými sny
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: M3rryMarta Valenová, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)