para siempre
Anotace: bla bla bla .. nevim co sem napsat ... a te melodie se ted asi tak brzo nezbavim ...
Ty a já,
on a ona, ono,
všichni jsme Jedno
Vlastně je to jedno,
že když se mi cokoliv podařilo,
tak jsem vždycky děkovala
trochu i tobě.
I kdyby to bylo jen v mé hlavě,
že jsi těmi drátky v můj prospěch
vždy trochu tahal i ty -
tak je to jedno.
Protože ty a On
jste taky Jedno.
Hlavně,
že to fungovalo
;-)
Buen camino, amigo!
Tak co? Kam to
potáhneme dál?
... amigos para siempre ...
http://www.youtube.com/watch?v=rsvVzAn_qlI
Přečteno 351x
Tipy 15
Poslední tipující: j.c., PIPSQUEAK, la loba, vapiti, labuť, Juan Francesco de Faro, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)