JUBILEUM
Anotace: Do 60ti narozeniny, do 80ti dožitiny, nad 80 už jen jubileum.
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Není ničí zásluha
také asi žádný um na déšť na nebi duha
Dnes mám jubileum
Je tu však jedna shoda
jméno - Matka příroda
Mysleli jsem si jako děti
že jednou budeme staletí
Všem je to sice přáno
bohužel, ne vždy dáno
Vítejme každý nový den
i přes ten zlý noční sen
Den ke dni a je tu staletí
Každý z nás někam doletí
Kam, nemáme ani ponětí
Je to veselé - až k dojetí
Komentáře (0)