Jak je na nebi
Anotace: Setkání dvou břehů
Jabloně ztěškly u branky
lampióny
podzimní slyším říkanky
mezi nimi
do oblak vklouzla víčka
okamžik hýčkám
jak je na nebi
povyprávím o zemi
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Veru, temný skřítek, M3rryMarta Valenová
Komentáře (1)
Komentujících (1)