Anotace: Prvý voľný verš v živote(za podradnú kvalitu sa preto ospravedlňujem vopred),cesta na ARSPOETICU a pokus vyrovnať sa bardom veršpotepectvom v električke.
Zítřejšek skončil včera - jako bys mi právě mluvila z duše..nestíhám a mám pocit, že se mi to všechno nějak vymyká z ruky. Jinak volný verš - nejlepší verš :-)
04.10.2011 10:19:00 | Chancer