10
Anotace: Dvě myšlenky. Jedna Odpověď.
Život mě baví.
Dává ti možnost skočit,
Užít si letu.
Vždycky se to spraví,
když chceš - přežiješ!
Obdivujte mne
a já vám budu zavázána.
Vždyť co jiného
než PŘÍZEŇ
mohu si přát.
A proto miluji ta prkna,
která znamenají svět.
Komentáře (0)