Anotace: Veršov sa asi nezbavim... Kritizujte podľa lubovole
U posledního verše mě napadá - jestli už někdo žil můj život, nedivím se, že to radši nechal někomu jinému :-)
06.10.2011 23:37:00 | Chancer
Co mám dělat? Chceš kritizovat, ale není za co. Je to taková příjemná neumělá čtivá poezie, "mi sa to páčí".
05.10.2011 22:52:00 | hauskaa