*-*ZOUFALÁ-*-
Anotace: Zpětné zaznamenání pocitů. Mých.
Utéct pryč.
Od doupěte lstivých krys,
od těch jedovatých hadů.
Pryč z žaláře toho hradu
dávno poznala jsem zradu.
Hněv ten nemá žádný smysl.
Pocit není jen výmysl.
Skutečný je, žádná troufalost.
Jednou větou: Je to zoufalost.
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Fanosh
Komentáře (1)
Komentujících (1)