Další ZPĚV PÁTEČNÍ
Anotace: Pokus přilížit se klasice
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
-Smích byl všem dán
při narození do vínku
Časem provází nám
i nejsmutnější vzpomínku
Ani s tebou to nebude jiné
ač odporují tvé oči snivé
-Nerad chodím do kostela
stejně na pohřební průvod
vůbec ne, na zádušní mše
A to už je pravda celá
k připomenutí byl důvod
Nakonec, tím říkám vše.
-Nic že neříkají verše tyto
Připisuji, je mně to moc líto
Já však víc už nechtěl říci ani
vše pochopíš, až budeš pán, paní
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Skalsky Pavel, Mbonita
Komentáře (0)