Když jsem se nestal pornohvězdou
musím hledat najít a jít jinou cestou
Život je krásný Zůstane tak na vždy
Po zradách často bývá mnohé i fér
Když zůstanu jako jiní u básnění
je tu nová naděje možnost snění
Mohu být tak denně, jako každý
jen tak sám sobě aspoň striptér