Bolest na jiných místech

Bolest na jiných místech

Anotace: ...

Pamatuji si krev na kostnatých kolenech
bylo mi jedenáct a nezvládnul jsem zatáčku
obličej jsem si schoval do lastur dlaní
slzy jako perly ....
.... k bohatství dalších zkušeností

Musela to být nepatrná chvilka
kdy jsem odložil ruce podél těla
přestal plakat a díval se do zrcadla

kde se na mě šklebil podivný čtyřicátník
s koleny dávno zahojenými
který těch zatáček nezvládnul o dost víc

Bolest na jiných místech

Nebudu si již schovávat obličej
do mnohem větších dlaní
co kdybych se potom podíval do zrcadla
a viděl tam obličej sedmdesátníka

může to být jen chvilička

Dostal jsem toho hodně
ještě o mnoho víc jsem sám dal
už dávno nestojím na startu

ale pořád se chci rozeběhnout
Autor smudlinek, 11.10.2011
Přečteno 575x
Tipy 26
Poslední tipující: gallatea, Žqáry, G.P., Zasr. romantik, hašlerka, WAYWARD, Jiparo, janewe, CULIKATÁ, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hey, fakt dobré... a tak nějak povědomé;-)

03.11.2011 07:05:50 | Žqáry

líbí

...jasňačka ST

11.10.2011 15:51:00 | WAYWARD

líbí

rada te ctu... uz vzdycky... j@newe/M.T.

11.10.2011 13:50:00 | janewe

líbí

... ty vole ... ta má duši ... ty jsi to snad prožil miláčku ...

11.10.2011 12:30:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel