Díky moc, na optimismu a barvách se snažím pracovat, ale jsem v tom dost začátečník... Třeba až mi přibudou roky a zkušenosti, budu koukat jinými brýlemi... :-)
12.10.2011 20:52:00 | Eliss94
Na 17 let hodně slušně napsaný.Já ve tvých letech cucal Hašlerky a koukal holkam pod sukně :) Jinak báseň ze života, snad jen trocu černobílá.Trochu optimismu by to chtělo ;-)
12.10.2011 20:01:00 | Rejha