MÍT ČI NEMÍT
Anotace: Být zámožný nebo "jen" šťastný?
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Co je a co není
Je to až nápadné
co nás napadne
nutí k přemýšlení
Co bylo, je a už není
Ještě potká, nás osloví
Lži, pravda nebo přísloví
Života půl jsme prospali
Vše jsme mohli mít
Vilu, zahradu, bazén
Bylo by to jak báseň
v našem světě malém
Dál můžeme jen snít
pak se vrátit na zem
v duši mír a klid mít
Kdož všechno mají
nejsou na tom líp
Nežijí si jako v ráji
není co ještě chtít
Nikdy nemají dost
Co po dlouhé době
udělat jen tak sobě
něco málo pro radost
Pak je tu to kdyby …
Trochu lidské lásky
jim nám všem chybí
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Findë
Komentáře (0)