Delirium
Anotace: Tak nad ránem dojdeš z flámu a nevíš,co jak je...
Dusím se,
zapálím si další cigaretu
Další kafe pomůže soustředit se
Jako naložená do formaldehydu,
zkrátka trvám
Možná už opilá,píšící tyhle řádky
Bráním se překlepům
A beru si tišící prášky
Noc mě vysvobodí
před můrami z hlubin dne
Chci zkrátka zapomenout,
ale nevím kde....
Přečteno 455x
Tipy 4
Poslední tipující: Aida, Holka z davu, Donne, CULIKATÁ
Komentáře (0)