Hloupej kdo dává,hloupější kdo nebere!Holky..netrapte se nemá to smysl..oni si ty chlapi nabijou dr.. sami a až zjistí o co přišli uvidíte,že pro vás to bylo štěstí a polepšili jste si..ta pravá láska na vás hupne a nepustí..taky jsem si pár dlouholetých vztahů prožila,proplakala..tenkrát mi to samé říkali ti starší..lehko se řekne..jsem si myslela a plakala dál..dnes už vím,že MĚLI PRAVDU!Tak hlavičky vzhůru napsat do papíru a jedeme dál!
Moc hezky napsaná.
08.11.2011 07:36:25 | Liška76
Ano, tak to prožíváme stejnou bolest a tahle bolest je vskutku šílená!
17.10.2011 22:59:00 | Holka z davu