Miniatúrne
Anotace: o živote a na dadaistickú nôtu,v malom.
Život je spomienka
na dni.Raz stemnie
v bdelý spln západu
sĺnk.Mrholenie.
---------------------------------------------
Blištiace chrobáky.
Pocit,keď vstanem.
Šortky sĺz na traky
čítame z dlane
nad cestou skúpych viet.
Slovo sa cení
popolom z cigariet
tlejucich bdením.
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: J's .., Agniezka
Komentáře (0)