Stále ještě ... Předehra
tak si dáme ještě jednu ... překvapivé .. asi zblednu
dozelena
je má žena
v zrcadle se mísící
vlny nocí lovící
beze smyslu chytá tak
co přijde jí před a na zobák
ona jenom slepice
verše volně lepíce
svoje tvoje ... opice?
beze smyslu letí psty
klávesnicí
ladí si
klavír
Přečteno 372x
Tipy 16
Poslední tipující: jvacl, V.N.Losinský, hašlerka, hatlapatla, J's .., Květka Š., Agniezka, strašidýlko-střapatý, Berry, nejsembásník, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)