Anotace: " - k dětské radosti" se kdysi s oblibou říkávalo. A můj profil autora tady, co se týče věku, je pravdivý :-) - ---- Pro příznivce existencionalisticky rozervanostní manýry: Vím, že toto patří do předminulého století, ale mně to tak vyhovuje.
Muži decentní a "vážení" se často diví, proč jim život pod rukama šediví. Když boty změníš v ledoborce a na kaluži narušíš led, úctu si tím asi nezískáš, ale hned máš veselejší svět.
Je-li tahle báseň pravdivá - tvůj život šedivý nebývá.
22.02.2006 21:14:00 | Mourek
Neskutečné:) V některých dospělých zůstává kousek dítěte, která se může projevit jakýmkoli způsobem:)
Někdy ale dospělí zapomínají jaké je to být dětmi a to je pak špatné..
22.02.2006 15:58:00 | makretka
Myslel jsem si , že na víc, než na ,,vypůjčené" nemáš...no, třeba to s tebou není až tak zlé. :-)
Ta báseň je dobře napsaná...
a to mě v tvém případě dosti překvapilo,
však nejsem takový pokrytec,
abych neocenil kladně dobré dílo ;-)
22.02.2006 13:54:00 | roj
Ne nadarmo se říká, že v každém muži zůstává po celý život kus kluka, a Tvá básnička je toho důkazem.Já sice podobné "dětské" touhy nemívám,ale moc dobřet Ti rozumím.Držím Ti palce, ať se tě drží ještě hodně dlouho,neboť to je jediná možnost ,jak zvítězit nad skutečným věkem.
22.02.2006 13:18:00 | Branwen1