Ahoj chlape. Jen tak letem-světem, jak ti dupou k.?
Jako vždy - je to fajn obrázek. Měj se
J.S.
02.03.2006 12:57:00 | JirkaS
:o)
opravdu tolik, tolik záleží,
jaký pohár držíme v dlani...
někdy čekáme malinko
a dočkáme se přetékání...
někdy čekáme s nádobou,
kde nápoje je u dna...
ale i tak... snad není náhodou,
že vždycky dobře chutná :o)))
02.03.2006 09:14:00 | Cecilka