Obraz
Anotace: jen barevné pocity.....nebo obraz duše? Asi ale moc neporozumíte :o)
Na bílý papír, rukou pevnou
Do barev své pocity maluji
Bez váhání beru černou
A slzu horkou k ní daruji
Dál hledám v paletě barev
Přemýšlím a máčím do hnědé
To barva hlíny a tíhy země
Která nás jednou obejme
Obraz přec smutný zdá se mi
Proto brýle tmavé z očí odložím
Hle a vidím vše náhle jasněji
A žlutou slunce štětcem kroužím
Černou barvu za bílou vyměním
Všechno najednou čisté je
Zelenou pevný stonek vykreslím
Ať život pevný a zdravý je
A přes to všechno krví svou
Namaluji svoje srdce rudé
Už nikdy nebudu bloudit černou tmou
A to srdce všem otevřené bude
Komentáře (1)
Komentujících (1)