Osude
Veď mě životem jako slepce mezi stromy,
tak aby se moje tělo nezranilo,
lži mi do očí, bude-li to třeba
naznač mi pravdu, co tak nebolí
a nasaď za mě krk, v míru i boji
najdi mi lásku a všechno to,
co se přeje třeba k svátku,
ale nikdy nepřivírej dveře lidem,
co při mně stojí v dobrém i zlém,
dlouhá cesta je snad přede mnou,
ty jsi se mnou, možná už v knize sepsaný,
až to všechno skončí, otoč za mě stránku,
na stranu 126, uvidíš, co tam najdeš...
OSUDE!!!
Komentáře (4)
Komentujících (4)